" Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. "

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

«ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.»


Η «QUALITY & RELIABILITY Α.Ε.» ανέλαβε την υλοποίηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.: ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΓΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ», το οποίο είχε προκηρυχθεί από το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. Το ύψος της Σύμβασης είναι 58.650 € χωρίς τον ΦΠΑ.


«ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ Τ.Μ.Ε.Δ.Ε


Η «QUALITY & RELIABILITY Α.Ε.» ανέλαβε την υλοποίηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Ι.Δ. Τ.Μ.Ε.Δ.Ε.», το οποίο είχε προκηρυχθεί από το Τ.Μ.Ε.Δ.Ε. Το ύψος της Σύμβασης είναι 58.050 € χωρίς τον ΦΠΑ.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok